Communicatiepakket

Motivatieprogramma, u bent zelf amper tijd kwijt | 2 uur consultancy van een e-Driver adviseur | Certificering keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op Weg’ | Iedere 6 weken ontvangen u en uw managers stuurinformatie over de status van uw organisatie

Trainings- en kennisplatform

Iedere 6 weken een uitdagende competitie en feedback voor uw medewerkers | Iedere 12 weken nieuwe videotrainingen over ongevallen voorkomen of brandstof besparen | Gratis toegang voor eventuele partner en/of kinderen van medewerkers

Campagnemateriaal

Banners en posters voor uw kantoor
e-Driver Goodiebag voor al uw medewerkers

Trots op onze klanten






4500 medewerkers | "20% schadereductie"

BAM medewerkers veiliger en bewuster op weg


Sinds medio 2013 betrekt BAM alle medewerkers in Nederland bij een campagne voor zuiniger, veiliger en schadevrij rijden. Al binnen twee maanden na aanvang van het e-Driver programma reden de deelnemers 3% zuiniger. Het wagenpark is één jaar na de start van e-Driver 20% veiliger.


450 medewerkers | "7% brandstof-, 10% schadereductie"

Rabo Vastgoedgroep veilig en duurzaam door e-Driver


CEO Jos van Lange en Hoofd HR Erwin Verboom ontvingen het certificaat van het keurmerk 'Veilig en Duurzaam op weg' en de daarbij behorende trofee van Marchel Koops, commercieel directeur van Athlon Car Lease. Door e-Driver is het brandstofverbruik met 7% gedaald en zijn de medewerkers 10% minder vaak betrokken bij een ongeval.


1100 medewerkers | "Reductie 28000 liter brandstof en 70 ton CO2"

RDW ontvangt keurmerk 'Veilig en Duurzaam op weg'


Algemeen directeur Johan Hakkenberg heeft uit handen van Koos Spee het keurmerk 'Veilig en Duurzaam op weg' ontvangen. De RDW ontving het keurmerk omdat zij met succes het X-Learning programma e-Driver heeft geïmplementeerd. De deelnemers zijn veiliger en duurzamer.


350 medewerkers | "10% zuiniger"

Visser en Smit zuinig op weg



Het e-Driver programma bood voor Visser en Smit snel resultaat op kosten. Medewerkers rijden 10% zuiniger, waardoor mobiliteitskosten aanzienlijk daalden. De specialist in pijpleidingen, kabels en boringen maakt veel gebruik van mobiliteit. Het e-Driver programma werd door de medewerkers positief ontvangen.





Keurmerk Veilig en Duurzaam op weg

Maatschappelijke profilering

Indien u de e-Driver Challenge volgens de richtlijnen implementeert komt u in aanmerking voor het formele MVO keurmerk Veilig en Duurzaam op weg. Het meetbaar en aantoonbaar maken van MVO-initiatieven en -resultaten kan worden ingezet voor maatschappelijke profilering en commerciële trajecten.

Klik hier om terug te gaan naar de homepage



Powered by e-Driver

Copyright ©2015 Verkeersveiligheid Groep Nederland